Solutiipentru afacerea ta! citeste mai mult...
More Website Templates at TemplateMonster.com!

Publicitate "All Inclusive"

Ultimele proiecte

Servicii complete de publicitate, marketing si public relations. Miercurea Ciuc - Harghita

Pentru a avea succes in publicitate, ne-am bazat de la inceput pe urmatoarele elemente (caracteristici): pasiune, cunoastere, experienta, creativitate, curiozitate si viziune. Acestea sunt principalele calitati pe care Lemoar Advertising le foloseste pentru a va ajuta la cresterea volumului vanzarilor, fidelizarea clientelei, impunerea unui brand pe piata, sau lansarea unui nou produs.

De la crearea logo-ului pana la alcatuirea strategiei de marketing Lemoar Advertising ajuta la cresterea si eficientizarea oricarui tip de business.Strategia de marketing este intotdeauna vitala pentru orice tip de afacere. Prin strategia de marketing trebuie sa avem in vedere ca produsul (serviciul) oferit sa intalneasca asteptarile clientilor si sa dezvoltam relatii profitabile de lunga durata cu acestia.

Stim ca este dificil sa alegeti dintre numeroasele agentii de publicitate. Tot ce Lemoar Advertising va propune este sa ne lasati sa descoperim impreuna cum poate compania dvs sa creasca volumul consumatorilor finali cu costuri minime.

www.miniprix.ro
Campanie Harghita si Covasna

Promovare in presa online si radio, din Harghita si Covasna

www.pianissimo.ro
optimizare webshop

Optimizarea pentru motoarele de cautare google si bing.com

www.harloghomes.eu
publicitate prin adWords

Promovare website in Romania, Ungaria, Slovacia
  • Presa si radio

  • Panouri stradale si bannere

  • Flyere si materiale promo

  • Online-ul local si national