Solutiipentru afacerea ta! citeste mai mult...
More Website Templates at TemplateMonster.com!

Webdesign, optimizare si promovare web


        Clientii nostrii ne recomanda iar portofoliul webdesign confirma calitatea serviciilor noastre.


        Putem sa va ajutam prin branding complet, design de logo, design de materiale corporate, webdesign, design print, design ambalaj,         sedinte foto, procesare imagini, productie publicitara, printuri in tiraje sau dimensiuni mari, dezvoltare aplicatii online, dezvoltare
        aplicatii stand-alone, campanii promovare online, optimizare pentru motoare cautare SEO , design si realizare bannere web.        Aceste articole SEO se doresc a fi resurse utile celor ce cauta sa invete si apoi sa practice, modalitati de optimizare a site-urilor web.

Documentatia, facilitata pe acest site, reprezinta o expunere de cunostinte, practici si experimente, utile oricarui prestator de servicii SEO sau celor interesati de acest domeniu. Intentia realizatorilor este de a pune la dispozitie articole SEO cu caracter educativ si informativ, astfel incat autoeducarea in acest domeniu sa poate fi accesibila si in limba romana.
Marea majoritate a site-urilor Web specifice sint in engleza iar cele romanesti sint mai degraba o prezentare a ceea ce firma sau prestatorul de servicii SEO, e abil sa faca.
Aceste resurse, prezentate sub forma de articole SEO, pot fi folosite pentru optimizarea de site-uri Web sau pentru intelegerea anumitor actiuni, termeni sau realizari specifice SEO.

Pentru a putea obtine rezultate multumitoare la cautarile pe motoare de cautare, ar trebui sa detineti o setie de informatii sumare in legatura cu anumite elemente si aplicatii necesare in practicare SEO pentru site-urile Web, cum ar fi:


* Stapanirea si alegerea corecta de cuvinte cheie potrivite domeniului de activitate a site-ului Web pe care il detineti; Cuvintele cheie alese pentru crearea de continut optimizat pentru motoare de cautare tinand cont de domeniul de activitate pe care site-ul Web il prezinta.
* Realizarea site-urilor Web cu o anumita accesibilitate Web, astfel incat o gama larga de vizitatori sa poata avea acces la site-ul dumneavoastra, in special persoanele cu handicap care pot crea un numar consideratil de vizite.
* Ce este Page Rank ? Cum putem obtine Page Rank si ce repercurisiuni poate avea el asupra unu site Web.
* Care sint factorii de evaluare in optimizare si cum puteti evita anumite penalitati SEO cunoscand relatia negativa dintre motoarele de cautare si SPAM-ul creat in scopuri imediate, dar fara un efect scontat de durata.
* Care sint acele garantii SEO ce va pot oferi siguranta si ce intrebari pentru un potential client SEO ar putea pune un prestator de servicii SEO. Cunoastrea domeniului in care doriti sa angajati o persoana, va poate scuti de unele neplaceri.
* Intelegerea conceptului de inscriere in directoare Web si confuzia facuta cu inscrierea in motoare de cautare sau inscrierea in Google, inscriere in Yahoo!. Site-urile se inscriu in directoare web si nu in motoare de cautare.
* Ce implica procesul de validare HTML in raportul direct cu vizitatorii, browsere, motoare de cautare, etc. Un moft al webmasterilor sau o neintelegere a termenilor si utilitatii unei astfel de aplicatii.